Hammer 940x116

Gördeszkáról egy másikra - hat lépcsőnyi hátraszaltóval

2013.02.14.
(0 szavazat)
Szerző 
A videót a Ride Channel február 8-án tette fel a YouTube-ra, azóta szerte a világon közzétették. Az ilyen esetek persze nem maradnak megjegyzések nélkül, de Adam Miller nem hagyta annyiban.
A világon körbejáro video nyomában jár a kritikai is. Az egyik észrevétel például a TCU BMX-oldalrólérkezett. 

A lenti videó egy nap alatt már a második deszkás témájú bejegyzésként szerepelt a The Come Up-nál, ami, mint megjegyezték, furcsa precedens, de "őrültség lett volna nem közölni". 

Annyit azért hozzátettek, hogy ezt blackflip-nek hívni technikailag helytelen – de annyi baj legyen.

Az elsőként közzétevő Ride Channel YouTube oldalán szintén dőlnek a hozzászólások, sőt,  TheBlackHarrington megjegyzésére maga Adam Miller reagált:

TheBlackHarrington: 
"Egy nap, amikor megtanulod, hogyan kell gördeszkázni, rájössz, hogy ez sz*r, hülye parkour trükk balerina sz*rság, és úgy teszel majd, mintha sosem gondoltad volna, hogy ez király. (…)"

Adam Miller: 
"Ha megnézed egy másik videót, amin a barátaimmal vagyok, láthatod, hogy csak egy deszkás vagyok. Csak azt gondoltam, klassz ötlet egy hátraszaltó egyik deszkáról a másikra. Az, hogy nem szereted a gör-cuccokat vagy a snowboardot, az szintén nem jelenti, hogy azonnal feltételezed, amit mások csinálnak, az nem jobb, mint amit te. Mind emberek vagyunk akik próbálják élvezni az életüket, és teszik, amit szeretnek."

Skateboarder Backflips Down 6 Stairs!!! - Adam Miller:


Top