Hammer 940x116

Bázisugrással a katonafeleségekért

2013.02.16.
(0 szavazat)
Szerző 
A csapat tagjai szabadidejükben a világ számos pontjáról hajtanak végre különböző pontosan megreált ugrásokat, hogy gyönyörű formációkba rendeződve, hogy felhívják a nyilvánosság és a jótékonysági szervezetek figyelmét – mégpedig igencsak látványosan: ejtőernyős és bázisugrásokkal. Amit teszünk szélsőséges – de a kockázat szakemberei vagyunk – állítják.

A Jump4Heroes formáció a Brit Királyi Légió Extrém Repülő Csapata. Jelenlegi és egykori aktív tagjai a hadseregnek, akik úgy érezték, helyénvaló volna támogatni a fegyveres erőket és családtagjaikat – mégpedig fantasztikus extrém ugrásokkal a világ bármely pontjáról. Pontosság, fegyelem, szakszerűség, bátorság – ezek a hívószavaik.


Ugrottak már Kuala Lumpur híres, ezer láb magas sziklájáról, a Menara toronyból, ahol ráadásul Maj Macartney új világrekordot állított fel: 32 ugrás 24 óra leforgása alatt. Jártak festői sziklákon, hidakon, híres szakadékokba vetették bele magukat Dél-Afrikában, Olaszországban. Részesei voltak a világrekord bázisugrásnak a malajziai KL toronyból.

Legutóbbi bázisugrásukat február 15-én tette közzé a Bti Királyi légierő:

Extreme Wingsuit BASE Jumping: Flying The Eiger - Jump4HeroesTop