Hammer 940x116

Óriási meglepetésre egy brazil a tél szörfkirálya

2013.03.22.
(0 szavazat)
Szerző 
Az egyetlen profi szörfös vagyok itt. Ez azt jelenti, hogy egész életem minden eddigi munkáját ebbe tettem - nyilatkozta Ricardo Dos Santos a Surfline-nak.

A brazil fiú teljesen ledöbbent. Egy rutin interjúra készült. A Nap fénye álmosan csillogott a Margaret folyón, amikor Hurley Brandon Guilmette előbukkant a semmiből, kezében egy üveg pezsgővel, és Ricardo dos Santos 25 ezer amerikai dollárral lett gazdagabb.


Fotó: Jamie Scott

Az idei Wave of the Winter lezárult. A zsűri hosszas fontolgatás után a brazil szörfösnek ítélte a Tél Hullámainak legjobbja címet, még december 30-i nehéz és mégis tökéletes balos pipline-ért. 
"Baromság." - kommentálta Santos első megdöbbenésében.

"Nem tudom elhinni. Ez volt életem eddigi legjobb meglepetése. Ugyanúgy próbálkozom, gyakorlok, mint a többi srác. És minden nap ellenőriztem a Surfline-t. Csak megpróbáltam jól helyezkedni, és elkapni a megfelelő hullámot az egész szezonban. Tudtam, hogy az egy ilyen volt, de úgy tűnt egy csomó másik srác jobb hullámokat fogott ki."


Fotó: Joli

"Egyszer elmentem Footlandbe. Gavin Gillette azt mondta: a Pipeline választ téged. Ha jó helyen vagy és meg tudod tartani, kiválaszt téged. Ez mindig megmaradt valahul hátul a fejemben."
 

Top