Hammer 940x116

Chima végre láb alatt lehet

2013.07.03.
(0 szavazat)
Szerző 
A Vans hosszú idő után újabb ridert ajándékozott meg saját kollekcióval: Chima Ferguson Sydney utcáin ünnepelt - egy videóval, természetesen.
 
A Vans most dob piacra egy új kollekciót, amit Chima Ferguson egy kisfilmmel ünnepelt. Van is mit: az első rider a Vans-nál, aki saját modellt kapott, Anthony Van Engelen 2006-os darabja óta.

A Transworld Skate Magazin fel is kapta gyorsan, s szép beharangozót zengtek (legalábbis gond nélkül vették át a hivatalosat), mind a Chima Pro-ról, mind a riderről, ugyanazokkal a szavakkal: "az időtlen stílus és a modern technika találkozása". Ami bár fellengzősen és nagyotmondóan hangzik, ám igaz. Ha megnézzük a videót, vagy azt az ötrészes sorozatot hívjuk tanúként, amelyben a Vans a "Hét Riderét",  mutatja be, mintegy felvezetve a mostani kisfilmet és az ősztől kapható új kollekciót, akkor mindebből megbizonyosodhatunk róla magunk is, hogy a srác bizony tud valamit. 

Az persze talán kissé túlzás, amit a Vans oldalán olvashatunk: Hogy minden deszkás apa Chimának nevezi majd gyermekét (akármit is jelentsen e név, annak titkát ugyanis Ferguson gondosan őrzi, nem árulja el). De ki tudja, mit hoz a jövő. Az biztos, hogy eddig a lehető legjobban alakul a srác számára.

Chima legendáit, azaz a hét ridere sorozat tagjait a Vans honlapján elérhetitek. 

1. nap  2. nap  3. nap  4. nap  5. nap

Ide pedig elhoztuk nektek Vans új Chima videóit, amelyen a legújabb üdvöskéjük forgatásairól, kedvenc jeleneteiből, kedvenc ridereiből, vele készült interjúkból csináltak két összeállítást, gyakorlatilag a heti anyag képes összefoglalója.

Chima mesél a 2007-es Volcom Lets Live forgatásról (Isten nyugosztalja Shane Cross-t.)


A rider öt kedvenc helye Nyugat-Hoolywoodban http://www.youtube.com/watch?v=x9jggre7Vcc

S ha mindez még nem volt elég, még kíváncsibbak lettünk az új kedvencre, hát mostanában Kyle Walkerrel együtt gurultak, méghozzá Peruban és Argentínában. 

Itt pedig az ominózus Sydney körút, az új reklám:


Top