Hammer 940x116

Dan Knapp?? Dan Knapp!

2013.07.31.
(0 szavazat)
Szerző 
Ki ez a laza srác ezzel a copfos kiscsajjal, cigivel a szájában, lába alatt a pörgő deszkával a korlát felett? A videón tuti nem aludtunk be, sőt, várjuk a folytatást - mert, ez alapján lehet jövője a srácnak.
 
Hát, eddig mi sem sokat hallottunk róla, nemzetközi berkekben is csak kapkodják a fejüket, amióta kijött a Warco videója. Nagyjából azt lehet tudni róla, hogy a Warco sráca, s mint ilyen több saját filmjükben is szerepel, egy trükktárcsattogtatón kívül egyedüli filmet eddig oda sem csinált.

Természetesen azért nem teljesen a semmiből jött, 

 
Két éve a Trasher Magazin már felkapta - miután elesett: A Hall of Meat sorozatba került beitt a teljes videó is: 
http://www.thrashermagazine.com/component/option,com_hwdvideoshare/task,viewvideo/video_id,1162/


Ennél persze azért sikeresebb a fiú, hiszen bízik benne a Warco Skateboards, Flik Griptape, Robot Guts, DIZM Eyewear és az Active is. Sőt, olyan rég nyomja, hogy nem is emlékszik, mikor, hol, honnan kapta az első deszkáját. Clermont-i srácként a helyi parkban tanulta a hogyant, no meg a gimi körül.

Most, hogy felnőtt (nem csak a bajusz miatt tűnik úgy, elmúlt 27 éves), leginkább annyit változott a helyzet, hogy az állandó deszkázás mellé a lánya, Cody terelgetése is bekerült, a baseball és a campingezés mellé pedig a sör-pong nevű játékuk a haverokkal.

Szóval nem teljesen ismeretlen, s a videó alapján itt az ideje, hogy kicsit jobban befusson. -ez nem csak a mi véleményünk, itt a szerkesztőségben, a SkateBoarder Magazine például elismeri, hogy sosem hallott még Knapp-ről, de csodálkoznak, hogy miért, s szerintük a Warco egy nagyon meghatározó vonalra lelt benne.


Itt a teaser, az összes bakival és eséssel. A teljes változatból ezek nagy része kimaradt, profi anyag.

 

...és itt van teljes egészében a (bemutatkozó?) film is. Jó lett! Annyira, hogy a The Berrics szerint a kész film egyrészt energikus, másrészt a végén a három lipslide-al simán pályázhatna a Guiness Rekordok Könyvébe, mint a világ leglazábbja (konkréten steeziest - van már jó magyar szó a steezy-re? Ha tudjátok, írjátok meg nekünk!, addig is), nézzétek meg:

http://vimeo.com/70989311

 
Top