Hammer 940x116

Az Adidas Eric Jacksonnal erősít

2013.10.17.
(0 szavazat)
Szerző 
Jackson már régóta ott van a pályán, az Adidas Snowboard csapatához azonban csak most csatlakozott. Ennek örömére kaptunk egy nagyon igényes és látványos Isten-hozott-videót.

Nehéz lenne eldönteni, hogy Eric Jackson környezetének ajándéka, vagy szülőföldje egyszerűen tökéletesen megfelelt képességeinek... 
Kalifornia keleti oldalán, Sierra tartományának lépcsőin nőtt fel, a Mammoth parkjaiban edzve, s bátyja unszolására (és testvéri hajszolására) nemcsak szenvedélyévé vált a deszkázás, hanem zsáknyi trükköt is kitalált, tökéletesített és raktározott el magának. 
John hatására Eric kétszer olyan komolyan vette a sportot - és ez az elkötelezettség, mint kiderült, hamar kifizetődővé vált. Profi lett és bekerült a Standard Films éves válogatásába.

Két évvel ezelőtt, 2011-ben csatlakozott egy új csapathoz, részt vállalt a People Films Good Lookcímű filmjében, amivel A Transworld-től meg is kapta az év férfi szerplője díjat, a Snowboarder Magazine pedig felírta a legjobb tíz boardos közé.
(Interjú a filmről: http://vimeo.com/30465812)

Az egyébként is önfejűségéről ismert hóvándor nekiveselkedett testvérével Alaszkának, majd Dél-Amerika csúcsaira tört, közben természetesen nem felejtve a kamerát, így aztán megszülethetett a Brothers on the Run sorozatuk is, amit a Red Bull YouTube csatornája közvetített. 
Persze nemcsak snowboardoztak a srácok, az alaszkai szörftől a toronyugráson át a bmx-ig és a kórházlátogatásig volt ott minden...

http://www.youtube.com/show/brothersontherunÉs most következzék a video, amellyel Jackson hivatalosan is triásszá bővítette az Adidas hódeszkásainak kétfős csapatát:Top