Hammer 940x116

Adj, hogy kaphass!

2015.10.15.
(0 szavazat)
Szerző 

Csinálj helyet a pozitív energiának! Csak adsz, adsz, adsz és nem kapsz vissza semmit? Az lehetetlen. Hogyan csináljuk jól?

Ha mégis így élitek meg a veletek történő eseményeket, akkor annak három oka lehet:

1. Nem feltétel nélküli, amit és ahogyan adtok
2. Azt gondoljátok, attól kell visszakapnotok, akinek adtok
3. Nem tudtok elfogadni

Pedig az energiák másképpen mozognak. Amikor adsz, létrehozol egy űrt, egy vákuumot, amit a világegyetem azonnal betölt pozitív energiával, melyből később ugyancsak pozitív fizikai dolgok születnek. Minél többet adsz, annál nagyobb lesz benned a hely az újnak, a jónak.

Ez a honlap például sok ember életét tette jobbá, de senkinek sem adott annyit, mint nekem. Minden egyes gondolat, amit leírok, eljut hozzád meg ezer másik emberhez, és mindenkiben megnyit valamit. Lehet, hogy csak egy másodpercre érzi magát jobban, de az is lehet, hogy minden bejegyzés feltölti energiával, vagy milliószor pozitívabban és tudatosabban él, mint mielőtt idetalált.

Ez a sok-sok aprócska pillanat aztán visszatér hozzám valamilyen csodálatos esemény, vagy szerencsés „véletlen”, vagy egy nagyszerű ember személyében. Mindennap, amikor megtörténnek ezek a kisebb csodák az életemben, eszembe juttok mindannyian. Tudom, hogy azért alakult minden ilyen jól, mert Te, vagy százszorszép, vagy professzor, vagy angel, vagy bárki más, szeretettel gondol rám.

Azt adom, amit adni tudok, és azt kapom, amire éppen szükségem van életem ezen szakaszában.

Top