Hammer 940x116

Szenzációs élményben volt része az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplőjének, Tölgyessy Csabának, amikor Besenyei Péter műrepülő világbajnok elvitte repülni.


Teljes cikk: sportime.hu


Makai Viki ultrafutó Budapesten kegyetlen támadás, bántalmazás és szexuális erőszak áldozata lett. Csodával határos módon férje megmentette életét és a rendőrség elfogdta a támadót. Viki nyilvánosságra hozta a támadást részleteit, hogy felhívja figyelmet erre a szörnyű jelenségre és saját tapasztalatából leszűrt tanulsággal segítse embertársait.


Teljes cikk: sportime.hu


A Terrorelhárítási Központ (TEK) idén is megrendezi a BUDO- és Küzdősportgálát.


Teljes cikk: sportime.hu


Idén is a kenguruk földjén, a messzi Ausztráliában ér véget a Rali Világbajnokság. A hagyományosan szezonzáró Wales Rali helyét vette át Ausztrália, s immár három éve stabil helyszíne az idényzárásnak. Mindenki szereti az ausztrál helyszínt, még ha oly messzire is kell repülni érte. Kedvező időjárásának köszönhetően kellemes viszonyok között állnak rajthoz a résztvevők. Idén ráadásul az izgalom is garantált, hiszen nincs még gazdája a világbajnoki címeknek. Sok a veszítenivaló, a feszültség tapintható lesz.


Teljes cikk: sportime.hu


Először ad otthont a Red Bull Air Race világbajnokság szezonzáró futamának az amerikai Fort Worth 2018. november 17-18-án. A motorsportok városában 370 km/órás sebességel száguldanak majd a repülők a Texas Motor Speedway lelátói előtt. A finálé tétje a világbajnoki cím, amelyért három pilóta, köztük a tabellát jelenleg vezető amerikai hős száll versenybe a hétvégén.


Teljes cikk: sportime.hu


Kardos Norbi – a Speed Rally Team quad versenyzője – ismét versenyre készül, ezúttal a nyirádi pályán fogja megmutatni tudását. 


Teljes cikk: sportime.hu


Már csak pár nap és ismét felbőgnek a motorok, ezúttal a Nyíregyháza Rallye alkalmából. 


Teljes cikk: sportime.hu


Új autóval áll rajthoz kiemelt támogatója, a Marso Kft. hazai versenyén Fogasy Gergely és Berendi Dávid. 


Teljes cikk: sportime.hu


1 / 436 oldal
Top