Hammer 940x116

Sajnos Szőke Andrásnak nem a tervek szerint sikerült teljesítenie élete első Szilveszter Rallye futamát, technikai probléma miatt már a verseny elején kiállni kényszerültek.


Teljes cikk: sportime.hu


Az elmúlt hétvégén egy kellemes hangulatú díjátadó gálán vehették át az elért eredményekért járó díjakat a 2018-as MNASZ He-Do Hankook Autós Gyorsasági Országos Bajnokság versenyzői és csapatai. A győzelmi serlegekből szerencsére a Gender Racing Team versenyzőinek is jutott bőven, hiszen a csapat az idei évben is a hazai gyorsasági autósport legsikeresebb alakulata volt a kategóriájában.


Teljes cikk: sportime.hu


Az East Motorsport csapatát erősítette Mogyoródon Csomós Mixi és Nagy Attila, akik a Peugeot kupa után, a múlt heti Szilveszter Rallye-n egy újabb lépcsőfokot léptek fentebb a rallyesport ranglétráján. 


Teljes cikk: sportime.hu


Évbúcsúztatónak tökéletes verseny volt, nyilatkozta Dudás Gergő a Szilveszter Rallye után.


Teljes cikk: sportime.hu


Bronzéremmel lettek gazdagabbak a Juhász tesók a 20. Jubileumi Szilveszter Rallye-n.


Teljes cikk: sportime.hu


Amikor az álmok valóra válnak, avagy sikerrel végződött a háromnapos Szilveszter Rali Gábor és Tamás számra.


Teljes cikk: sportime.hu


A tavalyi esztendő utolsó napjaiban a szokásos óévbúcsúztató viadallal zárta a Pro Racers csapata 2018-t. A Szilveszter Rallye korábbi kétszeres győztese, Kazár Miklós ezúttal nem az egész múlt bajnoki szezonban használt Skoda Fabia R5-össel, hanem a régi időket idéző Mitsubishi Lancer EVO IX volánja mögött teljesítette a jubileumi versenyt. Kazár végül az abszolút hetedik helyén végzett, megelőzve több R5-öst, valamint ő lett a 20. Szilveszter Rallye legjobb Mitsubishi-pilótája.


Teljes cikk: sportime.hu


Unatkozol otthon? Szurkolnál TehetségesFiataloknak? Nem egy döntetlen focimeccsre gondolsz? Itt a helyed, a vasárnapi Serco TF Budapest - Szolnoki Olaj  mérkőzést ingyenesen tekintheted! meg a Ludovika Arénában. 


Teljes cikk: sportime.hu


1 / 441 oldal
Top