Hammer 940x116

Főadminisztrátor

A 2018-as év legjobb hazai férfi sportolója cím esélyei közé választották a tavaly három Eb-aranyat nyert Veres Rolandot. A sporttörténelmi kick-box rekordokra pályázó és profi ökölvívó karrierre is készülő klasszis sorrendben másodszor szerepel a top 10-es listán, ráadásul egyetlen, nem olimpiai sportágat képviselő versenyzőként.


Teljes cikk: sportime.hu


Idén is az évet raliversennyel zárják a Juhász Média Kft versenyzői. Csabi és Zsolti ismét egy raliautóban, ahol a kézifék lesz a főszereplő!


Teljes cikk: sportime.hu


Sajnos Szőke Andrásnak nem a tervek szerint sikerült teljesítenie élete első Szilveszter Rallye futamát, technikai probléma miatt már a verseny elején kiállni kényszerültek.


Teljes cikk: sportime.hu


Az elmúlt hétvégén egy kellemes hangulatú díjátadó gálán vehették át az elért eredményekért járó díjakat a 2018-as MNASZ He-Do Hankook Autós Gyorsasági Országos Bajnokság versenyzői és csapatai. A győzelmi serlegekből szerencsére a Gender Racing Team versenyzőinek is jutott bőven, hiszen a csapat az idei évben is a hazai gyorsasági autósport legsikeresebb alakulata volt a kategóriájában.


Teljes cikk: sportime.hu


A szívinfarktusos betegek gyors és lehető legjobb ellátására hat bécsi kórház úgynevezett STEMI-hálózatot hozott létre. A rendszer olyan jól működik, hogy 100-ból 94 beteg túléli az infarktust – derül ki egy tanulmányból.


Teljes cikk: sportime.hu


Január 19-én immár ötödik alkalommal nyitja meg kapuit a Téli Sportágválasztó, ahol több mint 20 téli mozgásformával ismerkedhetnek meg gyerekek és felnőttek. Az ingyenes rendezvény célja kedvet csinálni a sportos életmódhoz, évszaktól függetlenül.


Teljes cikk: sportime.hu


Amikor az álmok valóra válnak, avagy sikerrel végződött a háromnapos Szilveszter Rali Gábor és Tamás számra.


Teljes cikk: sportime.hu


Bronzéremmel lettek gazdagabbak a Juhász tesók a 20. Jubileumi Szilveszter Rallye-n.


Teljes cikk: sportime.hu


Élveztük minden percét!

Évbúcsúztatónak tökéletes verseny volt, nyilatkozta Dudás Gergő a Szilveszter Rallye után.


Teljes cikk: sportime.hu


Az East Motorsport csapatát erősítette Mogyoródon Csomós Mixi és Nagy Attila, akik a Peugeot kupa után, a múlt heti Szilveszter Rallye-n egy újabb lépcsőfokot léptek fentebb a rallyesport ranglétráján. 


Teljes cikk: sportime.hu


1 / 501 oldal
Top